30 Mart 2012 Cuma

Gta San Andreas İpuçları

Burda ipuçları paylaşacağım yeni yeni şeyler eklenecek yorumla.

1-) Denizin ortasında mahsur kaldıysanız hemen jumpjet yazın hydra inicektir sonra yecgaa yazın hemen hydranın üstüne çıkın ve jetpackle uçmaya başlayarak çıkabilirsiniz.Ama hile kullanmam diyorsanız yüzebilirsiniz.

2-) İtfaiye görevlerini 12 seviye tamamlarsanız CJ ateşten zarar görmez,ambulans görevini 12 seviye tamamlarsanız max health 150 olur (bayaa bir artış var can barında da görüceksiniz) polis görevlerini yaparsanız 12 seviye max armor 150 olur zaten bunlar oyunu 100% bitirmek için gereklidir.

3-) Pimp görevleri.Idlewood'daki benzin istasyonun yanında pimp için gerekli araç var.10 seviye pimp görevi yaparsanız bayaa bir para gelecek ve bundan sonra takıldığınız kızlar size olaydan sonra para vericek :D.Buda oyunu 100% bitirmek için gereklidir.

4-) Çete savaşlarına girmeden önce granede (el bombası) alın.Rakip çete size toplu gelirken aralarına fırlatın hepsi ölür iyi denk getirirseniz.

5-) Speed Bug.Motordaysanız hızlanmak için çok kısa aralıklarla ön ok tuşuna basıp çekin basıp çekin hızlanıcaksınız.

6-) Peşinizden koşan polis varsa silah çıkarmayın silah olarak yumruku seçin size ateş etmek yerine copla arkanızdan koşacaktır.

7-)  Atış platformuna girin sonra başlamadan çıkış tuşuna basın merminiz 2 katına çıkacaktır.

8-)  Ryder görevinde size pompalıyla saldıran pizzacı varya onu arabayla ezip silahını alabilirsiniz.


9-)  Size Tenpenny'nin verdiği görev'de (Ballas ve ruslar buluşuyor depoda) AK-47 ve yelek var.


Devamı gelicek :D

3 yorum: